Tuesday, August 3, 2010

Majlis harijadi Aimee...


Ni dia update gambar-gambar masa sambutan b'day Aimee Sabtu lepas. Terima kasih banyak2 pada kawan-kawan dan saudara-mara yang datang memeriahkan majlis. Kami sekeluarga dangat2 menghargainya! Terima kasih jugak untuk hadiah-hadiah & pre-duit raya yang Aimee dapat pada hari tersebut. Happy betul budak kecik itu tau!

Makanan: Laksa Johor, Soto Ayam, Nasi Ayam, Roti Jala & Kari Ayam/Kuah Durian, Sago gula Melaka, Samosa, Anggur dan Air sirap


Kek harijadi Aimee

Tengok bukan main excited minah tu masa orang nyanyikan lagu b'day...

Sekali suruh tiup, dia boleh toleh kanan toleh kiri, blurrrr daaa...

Terpaksalah mama tolong tiup (hehehehhe)

Tengok minah tu, suruh potong kek pun punyalah liat!

suDah! Sekali lagi si mama jugaklah kena jadi penyelamat keadaan.. Tolonglah minah tu potong kek (padahal tumpang glamour anak... hahhahaha)

Masa yang ditunggu-tunggu oleh kebanyakan si cilik manis! Auntee nak jugak kek!

B'day girl dengan Mama & Ayah

Sana sini Aimee...

Sekitar majlis

p/s: terima kasih juga pada my in law sebab rancang dan taja majlis ini untuk Aimee. Harapkan mama dengan ayahnya, memang xdaklah majlis tahun ni. terima kasih mama & abah!



8 orang pot pet on "Majlis harijadi Aimee..."

MuzamiL on August 3, 2010 at 11:53 AM said...

comelnyer... anak sapa tuu....

mast@work on August 3, 2010 at 12:04 PM said...

sabaq ja la mel..

weh, banyaknya laksa.. huwaaaaaa... aku rindu laksaaaaaaaaaa

mama glam on August 3, 2010 at 12:35 PM said...

anak ai! anak ai! hahhahahaha.. mama dan ayah yang perasantan!

mas: manyak sedap wooooo!

MuzamiL on August 3, 2010 at 3:25 PM said...

kesian ko mas ekkk.. tak dapat rasa laksa... huuhuhu

iswatie "colours of life" on August 3, 2010 at 4:31 PM said...

sedap yer tgk kek princess tuh.....yum yum yum

khairul azreen on August 3, 2010 at 11:37 PM said...

bestnyerrr....xdpt join pun!!!sedihnyerrr

khairul azreen on August 3, 2010 at 11:37 PM said...

bestnyerrr....xdpt join pun!!!sedihnyerrr

mama glam on August 4, 2010 at 10:20 AM said...

abang: siot jer abang... tapi, ha ah mas, sian ko x dapat makan laksa eik =P

k watie: sudah! mak buyung dah bersuara... dah abis daaa.. klu x, mau kene hantar ke mak buyung ni.... next year insya Allah aweng jemput k watie skali k

ina: best ina! rugi ina xdak tau! (dengan nada dengki... kui kui kui)

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery