Thursday, August 12, 2010

Kasut Crocs Aimee



Hari tu sia ada cerita pasal hobi Aimee kan?

Kali ni sia mau berkongsi pasal kasut kegemaran si minah Aimee ni pulak. Sebenarnya kasut ni pada mulanya, sia dengan hubby ada ternampak di kedai yang kami belikan dia bola. Tapi, tidaklah pulak kami terfikir untuk membelinya dengan alasan kami berdua ni bukannya suka sangat dengan kasut ala-ala kasut crocs ni. Lagipun, si minah Aimee ni kan sudah ada beberapa pasang kasut. Jadi, buat apa mau beli?

Sekalinya, keesokan harinya bila kami ke rumah nekmanya, ternampak lah pulak kasut ni. Rupa-rupanya, nekma dengan atuknya malam tu pun pergi ke kedai yang sama untuk belikan Aimee bola. Tidak disangka-sangka kebetulan lah pulak. Being Aimee's nekma, MIL sia ni memang suka belikan cucunya macam-macam. Rupa-rupanya nekma yang beli kasut yang kami nampak tu....

Dan, dengan tidak disangka-sangka, si minah Aimee ni sangat-sangat suka pada kasut ni ok! Buktinya? Dia kalau ternampak jak kasut ni, mesti dia akan suruh siapa-siapa yang ada dengan dia pada masa tu untuk pakaikan, walaupun berada dalam rumah! Siap kalau tertanggal, suruh pakaikan balik tu!

Tidak percaya?

Tengok gambar-gambar di bawah ni... Apa macam? Cantik tidak kasut crocs Aimee?

Baca buku pun pakai tau....
p/s Auntee Ina: Aimee masih rajin study tau Auntee Ina... Ni Aimee suh ayah amik gambar nak tunjuk bukti pada Auntee ni =)

Sampai ke tidur pun pakai jugak... Adeilah anak dara den seorang ni.... Ala-ala pamannya la pulak, suka bawak tidur kasut..

Cakap pasal paman si Aimee ni, ni hah di bawah ni gambar Aimee dan paman (pokcik) nya (satu-satunya adik lelaki sia ni)...

p/p/s lagi sekali pada Auntee Ina: Perasan tak baju baru Aimee? hehehhehe =)

Bawah ni pulak, saja jak tempek gambar Aimee dan ayahnya...Masa ni kami pigi makan di restoran Raja Udang di Keramat AU (belakang Jusco Setiawangsa). Happy betul budak kecil tu dapat main atas meja di kedai tu. Habis semua kesan minyak-minyak atas meja tu dia tolong kasi lap. Selamat baju baru dia malam tu. Haih!

Bawah ni pulak, gambar 2 orang sleeping beauty yang kepenatan tidur di petang hari lepas balik dari orang kawin... hehhehehe...

5 orang pot pet on "Kasut Crocs Aimee"

Ms_EIDA on August 12, 2010 at 3:55 PM said...

wow ! seksi la slepping beauty..;p
i like crocs too !!
=)

MuzamiL on August 12, 2010 at 4:07 PM said...

comelnyer anak ayah... huhhu

mama glam on August 13, 2010 at 11:19 AM said...

ms Eida: hoohohohohoho....

ayah: iyolah... like father like dotter.... perasan!

khairul azreen on August 14, 2010 at 2:47 PM said...

Ya Allah,chomelnyerrrrrr aimee...bagus2...cmtu la..kena rajin baca buku...xkisah la pakai kasut sekali pun,tp jgn lupa baca buku tau!!hehehhe...

1 je ke gmbr pakai bju baru tu???nk lg gmbr...nk lg gmbr...xpuas tgok dia pkai bju yg uncle kerol dia belikan kat airport hong kong tu...

mama glam on August 15, 2010 at 8:30 PM said...

hehehhhe.. aime rajin tau Auntee ina...

kemain susah nak tangkap gambar dia masa tu... lenkali i amik lagi k!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery