Wednesday, August 4, 2010

Hobi baru Aimee



Cuba tengok gambar di bawah ni dan cari di mana Aimee… (abaikan kesepahan rumah kami itu ya)

Nampak?
.
.
.
.
.
.

Tidak?

Ok, cuba gambar ni pulak….

Nampak kan?

Hahahahahha…. Itulah hobi terbaru anak kesayangan sia ni, sampai ada satu hari tu masa dia mula-mula duduk bawah tu, hubby tercari-cari manalah anak kesayangannya... Rupa-rupanya dalam tu daaa.... Gembira betul dia duduk bawah ampaian baju tu….. Ya Allah! Memang diam dan sibuk susun baju-baju dalam tu, janji ada seorang (samada mama atau ayah) teman sebelah tu. Aduilah anak mama ni…. Konon mau tolong mamalah tu ya? Iyalah, tolong sepahhhhhhh…. Aiyaklah!

Tengoklah aksi minah penyepah....




Kalau panggil, dia cuma pandang dan senyum sampai telinga... hahhahahaha... Comel gila!

Lepas puas main bawah tu dan teringat yang dia memerlukan te.tek mamanya, barulah keluar panggil mama! mama! mama!

Alahai sayang mama....


p/s: Kalau PIL tahu cucu dia main bawah tu, mampus mama dengan ayah dia kena bebel. Pembaca sekalian sila diam dan jangan buka mulut arrrr... Sudah baca mulut kasi zipppp! (especially untuk hubby & Ina)


5 orang pot pet on "Hobi baru Aimee"

MuzamiL on August 4, 2010 at 3:16 PM said...

huhuhuhu.... kelakau anak ayah nih

khairul azreen on August 4, 2010 at 11:01 PM said...

comellllnyerrr aimeee....ya Allah...cerdik tul aimee ni...hahah...eh mama aimee,aunty na tau mama aimee wat entry baru ni pun sbb nek ma yg bgtau la....nek ma skrg peminat blog tauuuu!!!!!!

MamaAbah on August 4, 2010 at 11:19 PM said...

seronoknya aimee dgn parents dia, tlg bantu kejer mama dan ayah kat rumah. Sure aimee happy dpt bebas camtu. Good for her also, cuma mama dan ayah aimee make sure dia x terantuk jer..cucu cayang nekma dan atok..

mama glam on August 5, 2010 at 9:31 AM said...

abang: anak ayah...

ina: wadduh!

MamaAbah: huhuuuhu.. kantoi jugak... baik nekma dan atok =)

ninieZUERYANNIE on August 10, 2010 at 9:00 AM said...

comel comel!!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery