Thursday, August 19, 2010

Button Follower


Mungkin ramai yang telah membincangkan pasal follower ni sebelum ni…

Percaya tidak, bahawa sia sebelum ini tidak berapa memahami apa gunanya untuk menjadi Follower kepada satu-satu blog? Sebab, pada sia, kalau sia suka satu-satu blog, apa yang perlu sia lakukan hanyalah list kan saja nama blog tersebut dalam Blog List sia….

Dan sebenarnya, sehingga ke hari ini sia masih tidak pandai menggunakan tools tersebut di dalam dashboard sia.. hahahhahahha… sangat buta IT ok….

So, siapa-siapa yang sia tidak follow tetapi berada dalam blog list sia tu, bukan bermakna sia tidak suka follow blog kamurang, tapi sebab sia tidak teringatkan kegunaan tools tersebut dan apa kepentingannya untuk sia meng click button Follow tersebut.

Walaupun sia masih tidak paham akan kegunaan button tersebut, lepas ni sia akan click button tersebut di mana-mana blog yang sia suka baca….

Btw, kamurang paham kah kegunaan button tu selain bermaksud “Sia suka baca blog ini”?. Manalah tahu ada kegunaan lain yang perlu sia tahu tetapi buat masa ini tidak sia ketahui kan….

9 orang pot pet on "Button Follower"

HannnAmeen on August 19, 2010 at 11:58 AM said...

misha, sebelum nak tulis post baru kan kena sign in dulu. pastu dia akan ke dashboard, jadi kat dashboard tu akan ada list of blogs yang kita follow (by clicking follow kat blog org tu atau kita add kat dashboard). Jadi dia akan terus highlight mana2 post terbaru dalam blog yang kita follow tanpa perlu kita tgk kat blog kita...kira updates la

mast@work on August 19, 2010 at 12:32 PM said...

kawan ko kat atas dah explain.. sekian.

noel's on August 19, 2010 at 1:57 PM said...

haha.. kita tak tau jugak kepentingan button follow tuh, kita suke klik follow supaya kawan kita tau yang kita nak selalu tau pasal die... kwang3.. buta IT 100 Juta kali lagi teruk dari awak,hahaha...

mama glam on August 19, 2010 at 2:05 PM said...

Mak Ana & MAs: Ouh, ada jugak ternampak function tu. tapi, x pernah btol2 guna.. Selalu refer kat blog list jer...

Ainul: hahahhahahha....

iswatie "colours of life" on August 19, 2010 at 2:56 PM said...

x tau jugak but pi letak la jugak..kekekeke

mama glam on August 19, 2010 at 3:52 PM said...

hehhehhe... sama jer lah kita.... i will follow u....

Iena on August 19, 2010 at 4:21 PM said...

salam kak...
dlm buta2 it pon ader gak blog 2 bijik. jd ler tu kak... hehhehee...

ina dh tanya chik. dia kata naper x kenalnya... kenal ler... dia kem salam blk kat akak n mel.

MuzamiL on August 19, 2010 at 4:35 PM said...

kem salam kat achik

mama glam on August 20, 2010 at 9:44 AM said...

Iena: hehehhehe... tu poyo jer sampai ada 2 blog tu.. huhuhu

sib baik kenal... manalah tau lupa kawang-kawang... hehehheh

Abang: dah sampaikan dah semalam

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery