Thursday, July 8, 2010

Selamat Hari JAdi Mama glam!



Allah Selamatkan Aku!
Allah selamatkan Aku!
Allah selamatkan si mama glam!
Allah selamatkan aku!
Hehhehehhe, hari ni dengan rasminya merupakan hari kejadian si mama glam. Yang ke berapa? 25! Hahahhahahhaha….

Sempena hari jadi tahun ini, malam tadi suami tercinta belikan 3 potong kek, 1 potong brownies coklat dan 1 ketul Chicken Cornish. Yummy yummy yummy! Makanlah kami bertiga termasuk si minah Aimee itu. Lepas sebegitu kenyang, ada kah patut si mama glam terus tidur. Tinggallah dua beranak itu. Memang tidak patut. Tapi, sempat jugaklah diorang wish Selamat Hari Jadi in advance. Aimee dengan bahasa yang dia sorang sahaja lah yang paham kan…. Hehhehehhhe….

Hadiah? Hubby tadi cakap akan menyusul. Tapi, being me selalunya sia tidaklah pernah mintak hadiah yang terlalu istimewa. Baik kan isteri si Muzamil ni.. (perasan!). Jadinya, tahun ni rasanya macam sudah tahu mahu hadiah apa. Tadi pergi pasar tani (pasar tani lagi!), terbeli la pulak 3 helai baju tidur dan Magic mop. Jadinya, rasa-rasa mahu claim sebagai hadiah harijadi lah. Ok la kan? Daripada mintak benda-benda yang sia rasa tidak perlu. Jimat betul bagi hadiah pada si mama glam ni! Lepas tu, rasa mau mintak belanja buat rebonding rambut weekend ni la. Apa macam ayah? Ada bran?

Kepada kawan-kawan yang wish melalui FB, email, sms, melalui mulut, terima kasih banyak-banyak ya! Ucapan kamu semua sangat menceriakan hati si mama glam ini tau!

4 orang pot pet on "Selamat Hari JAdi Mama glam!"

ninieZUERYANNIE on July 8, 2010 at 2:20 PM said...

oooo happy bday mama aimee.. God bless u!

inah yg jeliterr... said...

hepi besday yg ke (30-1) thn...hahaha...wish u all the best...ok BAH kalu kau aweng...

mast@work on July 8, 2010 at 7:03 PM said...

aku dah jack si mel ko tak amik kesempatan.. alaaaaa...

mama glam on July 14, 2010 at 5:10 PM said...

ninie & inah: tq dear!

mast: hehehhehe... aku suka dapat rebonding tuh!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery