Monday, July 26, 2010

kawin lain?


Malam tadi mimpi hubby kawin lain, dengan minah indon pulak tu. kawin senyap-senyap pulak tu. kantoi pun sebab perempuan tu pregnant. kawin atas dasar kesian sebab minah tu kena tinggal laki (macam kes baby sitter aimee jak) Ish! Nauzubillah! Pagi-pagi bangun rasa bengang jak. Padahal mimpi jak pun. Nasiblah cik abang jadi mangsa.. puas kena pukul... hahahhahaha...

p/s to Abang: Kalau teringin cari 2nd ke, 3rd ke, tolong cari yang lebih hebat daripada mama arrr.. jangan kasi malu mama arrrr....

6 orang pot pet on "kawin lain?"

iswatie "colours of life" on July 26, 2010 at 10:29 PM said...

ayoyo.....anggap mimpi itu mainan tido....org kata selalu terbalik makna

mama glam on July 27, 2010 at 12:08 PM said...

aminnnnn........... tapi, menyirap jugak hati kan k watie biler bangun tuh! eeeeeeeeeeeee..........

FS on July 28, 2010 at 9:45 AM said...

hehehehe...tak best kan bangun pagi hati dah menyirap? sabar mama glam..mimpi tu saja je nak test.

mama glam on July 28, 2010 at 12:25 PM said...

memang x best wooooo... mudah2an apa yang k watie cakap tu btol.. huhuhuhu....

MuzamiL on July 29, 2010 at 4:55 PM said...

terbalik mana mimpi??? mcm mana tuh??? bahaya nih.... kena buat spot check slalu... huhuhuhu

mama jgn risau... kalau nak kawin lain pun, paling hodoh pun standard fasha sanda <---- cantik ker???

mama glam on July 30, 2010 at 3:44 PM said...

elleh ayah tu! mama lagi cantik daripada fasha sandha la!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery