Thursday, July 15, 2010

Review Azam 2010


Setengah tahun telah berlalu. Apa cerita agak-agaknya azam si mama glam ya?

Mari kita review balik:
1. Lulus dengan jayanya induksi (sekiranya dipanggil lah) - done!
2. Habiskan ganti puasa tahun 1430/2009 sebelum masuk bulan puasa tahun 1431/2010 insya Allah (yang 29 hari tuh! Hambek!) - Jauh lagi perjalanan. Baru setel 7 hari. Nampak gayanya kali pertama sia kena bayar fidyah dan sambung ganti puasa tahun depan. Tidak mengapalah. Demi Aimee, mama relakan....
3. Lulus exam SHO yang lagi 2 paper dengan jayanya supaya ndak perlu repeat - done!
4. Buat projek manik yang asyik terbengkalai tu… Buat 5 helai katakan? - separuh jalan telah selesai alhamdulillah... 1 baju mama, 2 baju Aimee, 1 baju Ayah dan 1 helai tudung mama, kira done lah kan? Ehehehhe... Tapi, insya Allah lepas pindah rumah sia akan sambung lagi untuk baju-baju yang lain. Chaiyok mama glam!
5. Hadkan pembelian tudung kepada 10 helai? (ni paling mencabar ni!) Izzy, ekin, tolong jangan ajakku lagi (hish! boleh tahankah?) - Ini telah gagal dengan teruknya. Setelah menjadi tokey tudung, jangan cakap 10 helai, berkali-kali ganda banyaknya! Penangan reDuit! reDuit! Arghhhhh! Fail!

Jadi.. daripada senarai yang 5 itu….

- 100% : 3
- Gagal : 2

Sekian untuk azam tahun ini. Semuanya selesai. Tambah lagi azam? Nanti dipikirkan kemudian ya!

5 orang pot pet on "Review Azam 2010"

iswatie "colours of life" on July 15, 2010 at 10:49 AM said...

ayooo dah review yer..mine blum lagik...dah masuk tahun depan br nak kalut review...hehehehehe

ninieZUERYANNIE on July 15, 2010 at 4:55 PM said...

hahahahah, item no 5 tuh, kalo blh tambah 'kain' jugak.. fail giler eh kalo nk kurangkan beli kain.. almaklum pengubat sakit kepala.. hahahaha.. i loikeeee!!

mama glam on July 16, 2010 at 7:32 AM said...

k watie: aweng nye x byk ar k watie. self reminder je..

ninie: hahhahha.. i loike it tooooo!

FS on July 16, 2010 at 3:00 PM said...

hahahaa..no 5 tu yg tak tahan tu wenggg....terus jadi tokey tudung.

mama glam on July 20, 2010 at 1:00 AM said...

hahhahaha.. ko tau xpe.. dah jadi tokey tudung mel dah x terkata klu aku beli tudung.. redha jer lah.. hahahha.. tuh buat aku makin sayang kat laki aku tu.. bodek dgn harapan dia terbaca dan kasi lagi banyak duit kat aku untuk soping. hahahha

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery