Tuesday, December 21, 2010

Oh tersayang!!!!!!!!


Perasan tidak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Perasan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tidak perasan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aiyooooo!


Blog si mama glam sudah ada Nuffnang la! Hoyeiiii!
Alah kau ni... Orang sudah lama ada itu app la.. Kau saja yang baru tahu macam mana mahu guna itu app, kecoh!

Ala... kasi can lah si mama glam tunjuk kehebatannya yang tidak seberapa hebat tu... Huhuhuhuhu..... Harap-harap dapatlah duit poket tambahan daripada En. Nuffnang ni.. Dapat RM50 pun jadilah..... Tidak pun, kalau kesian sangat, dapat 5 sen pun jadilah! Cheh! Desperado betol! Wei! Siapa tidak mahu fulus wei! Meh bagi aku!

Ok, ok, sudah cukup dengan kekecohan pasal Nuffnang, mari sambung kerja balik! See ya you all! Muahks!


3 orang pot pet on "Oh tersayang!!!!!!!!"

Ms_EIDA on December 21, 2010 at 3:57 PM said...

Selamat Menjana Pendapatan =))

Nah amik award nih!!
hee ~

http://msieda.blogspot.com/2010/12/1st-award.html?zx=42fc0d53b39eea00

ninieZUERYANNIE on December 22, 2010 at 8:30 AM said...

ikss, sy belom ade lagik..

mama glam on December 30, 2010 at 1:02 PM said...

dayah: tq!

ninie: register lah ninie.. kot2 boleh kumpul duit utk KC.. hehhehe

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery