Tuesday, December 14, 2010

Betul kah boleh dapat duit ni?


Eeeeee! Benci betol lah!

Sebenarnya kan, sudah lama sia cemburu melihatkan blog-blog orang lain ada benda alah ni.

Jadi, masa sia mula-mula import blog sia dari wordpress, sia apply lah apps ni. Tapi, sayangnya, beberapa kali cuba apply, beberapa kali tu jugaklah kena tolak.

Sekali, lepas sudah lama tidak mencuba, minggu lepas, sia terfikir untuk mencuba lagi. Kononnya untuk mengelakkan ditolak lagi, sia delete semua entry-entry yang sia import dari Wordpress.

Ok, berita yang sedikit menggumbirakan... Takdalah kena tolak terus, dapat notification ni:

Thank you for your interest. Your application has now been submitted for review and we will follow up with you by email in 1-2 days.

Tunggu punya tunggu, tiba-tiba hujung minggu dapatlah email..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hoh! Sangat mengecewakan! Benci tau!

Hello,

Thank you for your interest in Google AdSense. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to accept you into AdSense at this time.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:
- Unsupported Language

---------------------

Further detail:
Unsupported Language: We've found that the majority of your site’s content is in a language we do not currently support. Right now, we're only able to offer language support and ad targeting for the languages listed here: https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=9727&hl=en_US . If you manage or own another site in one of our supported languages, feel free to resubmit your application as described below.

While we look forward to supporting your language, we don't yet have a date as to when AdSense will be available for you. If you'd like to stay up-to-date with the languages we support, please feel free to check back with us at the above link.

Please also be aware that if your website language is in an AdSense for Search only supported language (Indonesian or Vietnamese), you must submit a new application using a different email address, at http://www.google.com/adsense/g-app-single-1. In the "Website Language" dropdown, please select the correct primary language of your site. This will assist us in our review of your application.

Eeeeeeee...... Sia tidak faham lah! Apalah language yang diorang maksudkan ni?

Mula-mula tu, sia ingat diorang maksudkan Wordpress punya ICT language yang sia import tu... Tapi, bila dapat email ni, sia memang tidak faham... Adakah betul yang diorang maksudkan bahasa yang sia gunakan dalam setiap entry? Hish! Orang lain pun buat entry dengan bahasa caca marba apa? Jadi, apa bezanya dengan bahasa yang sia gunakan? Erkkk? Tidak fahamlah!

Ingatkan dapatlah earn barang sesen dua dari blog yang bukannya galmour mana ni... Tapi, nampaknya, hampaaaaaaaa....... Takpalahhhh....

Apa-apa pun, memandangkan sia sudah delete semua entry lama yang diimport dari Wordpress tu, jadi, pada yang berminat mengetahui kisah silam si mama glam di episod yang lepas (kalau ada lah…bluwek! Perasan!), klik sini ya sayang-sayang semua!

Love you all!

5 orang pot pet on "Betul kah boleh dapat duit ni?"

Ms_EIDA on December 14, 2010 at 9:35 AM said...

Dpt uit ? org kate berblog dgn Nuffnag dpt !! try la...

mama glam on December 14, 2010 at 10:00 AM said...

Nanti u ajaq i... I nak!!!!!

empress_azalea on December 14, 2010 at 4:33 PM said...

blog u ramai peminat tau..mesti banyak u dapat (errk,bile da dapat bonus tu jgnla dilupakan kami yang lemah ini)

mama glam on December 15, 2010 at 12:13 PM said...

wanie: auwww! ramai ke? (muka tersipu2.. hahahhahaha)

approve pun blom lagi, cemane nak blanje u tu? baik u doakan di approve dulu.. huhuhuhu

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery