Tuesday, November 23, 2010

Kawin Mak Uda & B'day Eryleen


Hari Ahad baru-baru ni sangat menyeronokkan bagi si minah Aimee. Apa tidaknya, mama dengan ayahnya bawak dia berjalan-jalan jauhhhhh sikit daripada rumah.

Awal pagi lagi si ayah kejutkan bawak pigi mandi sebab jam 8 pagi sudah mau bergerak ke Bentong. Nasib baik anginnya ok. Kalau tidak, masak si ayah terpaksa memujuk minah tu. Dalam perjalanan ke Bentong, sempat jugaklah minah tu tidur untuk recharge semula tenaga sebelum sampai di Bentong.

Mula-mula sampai di Bentong, malu-malu jugaklah si minah Aimee tu. Iyalah jumpa dengan keluarga yang jarang-jarang berjumpa kan.... Jadinya, asyik berkepit sajalah jawabnya.. Bawah ni antara gambar yang sempat diambil oleh En. hubby:

Senyuman tipikal si minah kumari... HAdehlah!


Lama sedikit, barulah minah tu biasa dan boleh bergaul dengan semua orang....


Mula mahu berkawan sudah...


Tengok tu... Macam model pulak berdiri bawah pintu sambil diperhatikan oleh Abang Pendek..


Pengantin...


Makan time! Lauk sodap woooo!


Atok duduk meja lain...


Sambil makan, sambil tengok orang...


Tengok tu minah kepochi tu...


Majlis ala-ala selesai, jam 2 lebih kami gerak balik KL. Singgah rumah onyang Aimee hantar makanan dan bagi minah tu tidur recharge bateri lagi sekali...

Tunggu punya tunggu, minah kumari tarak bangun. Mama dia terus angkat bawak masuk kereta... Kami ke rumah Kak Lynn... Majlis harijadi Eryleen yang ke 3 tahun.... Makanan pun sodap2 belaka... Kami anak-beranak dengan Ayien & hubby dan TJ duduk lepak sampai Maghrib baru balik.. Makan.. borak.. makan lagi.. borak lagi.... Itupun sebab tengok tuan rumah pun sudah macam mahu pengsan.. Kalau tidak, mahu kami bantai tidur terus di rumah BESAR itu! Boleh golek-golek atas karpet mahal dan mandi dalam bath tub! Hahahhahaha!

Ok, majlis ni En. Hubby tadak ambil gambar. Jadi, layan gambar yang sia cilok dari FB Kak Elin sajalah k!

Cake cutting (Masa ni kami belum sampai lagi daaa....)


Semua-semua ni sedappppppppppp! Slrrrrppp!


Apa-apa pun, hujung minggu yang lalu best!


0 orang pot pet on "Kawin Mak Uda & B'day Eryleen"

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery