Thursday, August 21, 2008

Heh! Kurang Ajar Punya Driver!


Pagi2 lagi sia hangin satu badan...

Pagi tadi, sia hantar hubby pigi kerja dulu.... Lalu MRR2 la ni.. Keluar dari Keramat menuju ke Ampang Risda.... Bila sia mau masuk ke susur kiri ke Ampang, tiba2 ada pulak driver perempuan yang sangatlah kurang ajar nih! Sudah la dari lane sebelah kanan, senang2 jak dia mau masuk depan sia... Masalahnya, dia memang di belakang pun... Bukannya di depan.... Last minute baru mau signal... Ingat sia ni pakar psikologi ka tau apa yang dia pikir! Sudah la tu, bukannya la bah ada kereta di belakang sia tu... Apa lah salahnya kalau tunggu dan masuk di belakang sia daripada membahayakan nyawa orang lain?

Ya Allah! sabar jaklah aku! Hampir2 bah berlanggar. Kalau accident siapa yang susah? Akak jugak! Hish! Lepas tuh, apa lagi, sia dengan hubby dua2 org tekanlah hon tuh macam ndak mau berenti (hubby tekan hon kiri, sia pulak tekan hon kanan.. ehehhe, kelisa la katakan)... Yang paling panas hati, hubby sia lah.... sia pun panas hati jugak.. tapi, bersabar jak sebab hubby sia mau cepat pagi nih... so, sia ndak lah ikut belakang kereta orang kurang ajar tuh.... Sekali hubby sia cakap "kalau abang, abang dah kejar dah pompuan tuh" Chet! "Apa pasal ndak cakap awal2 abang nih. Ni pun memang panas hati rasa macam mau kejar nih! Aiyak!"

Sabar jaklah.... Kami berdua pandang jaklah kereta tu menuju Ampang, kami U-turn menuju RISDA... Sigh....

Eeeeee... Tapi, masih panas hati lagi nih.... Kurang ajar punya Wira Maroon (ka oren? ka merah? apa2 lah) JJN****. ndak ingat nombor la pulak...

Tapi, syukur alhamdulillah ndak da accident.. kalau tidak... Sekali lagi mengeluh....

2 orang pot pet on "Heh! Kurang Ajar Punya Driver!"

doNGan on August 22, 2008 at 3:41 AM said...

eheheh...
lenkali..HAFAL no platnye...
xpun..tulis kat mana²..
tapi aku ley kompem..
kalau ko jumpe dia kat mana²..
mesti ko kenal laa..
eheheh

amisah said...

huh!
memang, ntah2 sok pagi jumpa laie...xpe.. pagi tadi mel dah puas ati la kot.. marah giler punya pasal, dier dah tunjuk f**k kat pompuan gilak tuh... kah kah kah...

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery