Monday, June 13, 2011

Banana Toffee Sundae


Oh my!

Kemarin masa lalu drive thru Mc D, ternampak menu baru diorang, Banana Toffee Sundae….

Pergh!!! Nampak sangat-sangat menggiurkan… Lagi-lagi penggemar pisang macam sia ni.. En. Suami yang memang tahu isterinya ni memang penggila pisang, terus notify dan offer untuk belikan… Tapi, sudah sold out daaaa….

Jadinya, tengahari tadi sebelum hantar isterinya ke office, dia pun dengan baik hatinya bawaklah si isteri ke Mc D untuk sekali lagi mencuba mendapatkan Banana Toffee tersebut…

Dapat!

*gambar ihsan En. Google*


Tengok gambar nampak macam ada coklat, rupa-rupanya tidak lohhhhhh….

Gambar sebenar seperti di bawah ni…


Kaler kuning-kuning macam caramel gitu…

Tapi, rasa dia sedap wooooo! Memang terasalah pisangnya.. Manis kemain tu! Ibu-ibu mengandung yang dijadualkan untuk minum air gula sila jauhkan ha! Nanti bacaan larik, jangan salahkan sia! Huhuhuhuhu....

Tapi kan, kalau tambah coklat atas tu, mesti lagi masyuk wa cakap lu! Perghhhh!!!!!!!!


4 orang pot pet on "Banana Toffee Sundae"

::EIDA:: on June 13, 2011 at 3:54 PM said...

Huwaa . . . Nak cuba jugak !! =p

mast@work on June 13, 2011 at 9:09 PM said...

huhuhu.. nampak sedap..

mcD jepun jual banana cake sundae.. siap ada potong2 kek pisang kecik2.. adududududu.. sedap..

tp la ni takdak dah

Jacqueline on June 14, 2011 at 5:18 AM said...

*slurp!

mama glam on June 14, 2011 at 12:50 PM said...

Dayah: Cuba jangan x cuba... Tapi, sila bersedia dengan rasanya yang sangat manis!

Mas: Perghhh! Kalau dah ko ckp siap ada potongan banana cake, musti lagi sedap tu! Aisehman! Ni kena buat sendiri kat rumah lah macam tu...

Jacq: Sila terliur! =)

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery