Monday, May 25, 2009

MILO kotak kurang manis satuuuuu!!!


Malam tadi, patutnya sia dengan hubby menghadiri satu wedding di KGPA. Siap-siap bungkus hadiah, sia pulak tiba-tiba rasa ndak sedap badan… Macam mau muntah.. Satu kali, uweeeekkkkkk!!!!! Puas dapat muntah! Kluar segala nasi lemak makcik Temah yang dimakan pagi tadi.. memang confirmlah sia belum boleh makan lauk-pauk yang warna merah ni… Hmmmm… Lepas ni, jeraklah mau makan sudah yang kaler2 merah ni.. Nampak gayanya, tunggu lepas beranaklah….

Memandangkan sudah lambat dan ndak jadi ke wedding tu, sia dengan hubby keluar makan di warung western kegemaran kami jak di AU2. Dan seperti biasa, kami dua-dua orang order lamb chop…

Image203

Dan diserikan lagi dengan air tembikai gelas besar…

Image201

Blllllllrrrrppppp! Kenyang yang amat! Habis satu gelas air tembikai tuh sia kasi setel!

Lepas kenyang, sia dengan hubby pigi shopping barang dapur sikit di Jusco Setiawangsa (sebelah jak dengan gerai tuh pun). Sedang-sedang shopping, mata sia dengan hubby terbeliak! Hah! :shock: RM6.29 sahaja?! Oh tidak!!!!!! Selalu harganya dalam RM8.49…. Sia pandang hubby, hubby pandang sia…


Sia: Nak ambik berapa banyak ni bang? :roll:
Hubby: Ntah… Amik 2? :???:
Sia: Hmmmm… Amik 3 lah… (Padahal dalam hati "Amik banyak2 boleh ndak?")
Hubby: Hmmm… Alang-alang amik 4 trus ah….. Eh! Amik 5 lah... Ni pun belum tentu cukup… ok?
Sia: Ok aje! :grin:


Apa yang kami gaduhkan? Ni diaaaaa…….

IMGP2322

Kan penuh 1 peti sejuk tuh… Puas hati! Hohohhoohohohoho……. Ndak boleh hidup wooo tanpa ini barang kebelakangan ni... Patutlah sia suka shop di Jusco kan? :mrgreen: (Alasan!) Pssstttt. Sudah dapat 30 kotak tuh pun lokek lagi mau kasi hubby pow... Ish! Ish! Ish! Tamak betul mama nih.... mama mau membesar bagai juara maaaaa :razz:

6 orang pot pet on "MILO kotak kurang manis satuuuuu!!!"

mrs1zn1 said...

ni minum ke melantak ni...giler kuasa....

amisah said...

hehehhehe... tuh pun dah abis 2 pack dah chema.. dah x sampai 3 pack tuh... :mrgreen:

Sue Elin said...

ooo...bb amisah suka milo dlm kotak rupa2nye:)

amisah said...

ha ah.. ntah baby ntah mama dia... heeee.... :lol:

k ina on May 29, 2009 at 4:15 PM said...

dasat tul aweng ni...hehe..ni mesti kes malas bancuh sendiri air milo..

amisah said...

kes malas bancuh sendiri pun iya jugak k ina...
tapi, rase dia memang lain ar dengan yang bancuh....
ish! sedapnyeeee.....

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery