Monday, January 10, 2011

Melepek!


Telah 2 minggu sia masuk office macam orang apa bekerja makan gaji buta... Masuk saja office, muntah-muntah... Langsung tidak ada tenaga untuk berbuat apa-apa kerja... Akibatnya, hujung tahun baru selepas Krismas, sia MC 3 hari, EL 1 hari. Lepas tahun baru pulak, masuk kerja Isnin-Rabu macam orang makan gaji buta, akhirnya Rabu tenghari balik rumah dan MC selama 2 hari lagi. Lepas tu, masuk kerja hari Jumaat, memang melepek sajalah sepanjang hari. Tengahari pulak 1st appoint klinik kesihatan... Aduilah.... Akibat itu jugak, temujanji untuk makan tengahari bersama Puan Mastur dan Puan Dongan pada hari Rabu terpaksa dibatalkan.. Sorry korang, memang tak larat sangat-sangat... Dan, untuk Puan Mastur, sorry tak dapat jumpa ko sebelum ko balik Jepun, memang x larat sungguh! Takde rezeki nak lepaking bersama kali ini. Insya Allah, lain kali kita arrange lagi ok!

Hari ni pulak, alhamdulillah... walaupun sudah 2 kali muntah, masih boleh bertahan sampai ke petang... Ada jugak kerja yang jalan walaupun slowwww... Ampunkan sia penunggu gua...

Kerja rumah, memang hampeh! Nasib baik ada En. Suami yang sangat baik hati... En. Suami yang baik hati memang sangat layak untuk diberikan waktu rehat dan tidur petang di petang ahad yang indah.... Terima kasih Abang! Mama hargai sangat-sangat.... Pulak tu tiap-tiap hari ke tempat kerja pun berhantar... Hmmmm.... Entahkan bila semua ini akan berakhir... Kesian kepada 2 beranak tu... Mereka berdua terutamanya si ayah memang patut dapat pujian menggunung! Serius! Sayang kamu berdua! Muahhhhh!

3 orang pot pet on "Melepek!"

ninieZUERYANNIE on January 11, 2011 at 9:09 AM said...

mamaGlam.. caiyok!! caiyok!!

mama glam on January 11, 2011 at 10:03 AM said...

ninie: tq.. kena byk sabo la ni dgn keadaan kesihatan yang kureng ni... huhuhuhu...

ninieZUERYANNIE on January 11, 2011 at 2:48 PM said...

faham.. siannye..

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery