Sunday, February 21, 2010

Sibuk yang amat!


Sibuk betul kebelakangan ni. Sibuk dengan macam-macam... dengan keluarga, kerja dan semestinya dengan perniagaan online yang semakin berkembang.. Alhamdulillah... Sambutan pun makin menggalakkan... Cuma masa jak ndak cukup untuk menambahkan stok-stok terbaru... Minggu depan pun bakal sibuk dengan orang kawin merata-rata... Uish!

Cuti panjang Tahun Baru Cina hari tu bercuti ke PD dengan keluarga hubby. Aimee ndak berenang lah sebab bukan main punya ramai manusia di kolem renang Glory Beach Resort tuh... Lagipun, ndak mau ambil risiko.. Takut dia demam lagi...

Hujung minggu ni pulak, kami bawak Aimee berjalan-jalan jumpa saudara mara belah sia di Serdang. Seronok & kepenatan minah kumari tu... Kadang-kadang meragam sebab gigi mau tumbuh.. Nasib lah mama glam ini bakal merasakan penangan gigi baru Aimee minggu depan.. Huhuhuhu.... Takutttt!

Ok lah. Banyak betul yang mama glam mau tulis tapi ndak berkesempatan... Laptop hubby pulak rosak.. Ni pun terpaksa tumpang komputer di rumah mertua... Huhuhuu... Lain kali ada masa, sia update lagi k!

Sebagai penutup, layan gambar Aimee yang tidur di kerusi belakang kereta kesayangan mama glam yang comel itu... Kecil-kecil pun, lena wei!


Berminat? Layari reDuit! reDuit!

3 orang pot pet on "Sibuk yang amat!"

MuzamiL on February 22, 2010 at 9:35 AM said...

comeinya anak ayah..

nozieyusof on February 22, 2010 at 9:44 AM said...

aimee dia gud-girl tak geget time nenen kan..
fahry dh tumbuh 2 + 4 belah atas plak. mule2 je dia geget..lame2 dh tau mama sakit kalu geget

=D

mama glam on February 23, 2010 at 7:59 AM said...

Ayah: Aimee memang comel mcm mamanya..

Nozie: harap2 lah nozie, sebab before dia tumb gigi die suka gigit & tarik time nenen... Ouuuch!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery