Thursday, December 18, 2008

Tagged 2


Kenapa letak tajuk tagged 2? Saja jak, sebab tahu lepas ni mesti ada tag lagi... Dan lepas ni akan sia post kan tagg 1 yang asyik tertunda tu.. ihihii.. sorry puan mastur..

Ok tagg ni pun by Puan Mastur... so, mari kita layannnnn....

Soalan: Nyatakan 5 kedai yang anda pantang jumpa mesti nak masuk dan beli barang

Ok, sebab sia dengan hubby memang dua2 pun bukan kaki suka berjalan, jadi, tempat yang kami pigi memang tempat biasa-biasa jaklah. Ndak grand gitu! Takut betul pada kesesakan. Ndak kisahlah kesesakan lalulintas ka, kesesakan orang kah... Macam kera sumbang kan? hahahha.. memang pun! Jadik, di bawah ni jaklah kedai2 yang kami pantang jumpa dan mesti mau masuk :D

1. Giant Permata
Ni lah outlet Giant kegemaran. Sebab? paling dekat dan paling sentiasa memanggil-manggil, pasal di belakang rumah my in law jak pun. Memang tempat untuk membeli groceries...

2. Guardian/Watson Pun sama jugak. Sebab Guardian dalam giant (kira 2 in 1 la kan?). dan watson somewhere dekat2 situ jugaklah...

3. JUsco
Sama kes macam Giant lah. Tapi, yang ini selalunya sebab pakaian. Baju ka, kasut ka, sandal ka, inner ware ka dsb. And lately, sebab mau tengok barang-barang baby... alahai... Memang pantang... pantang di offer... kui kui kui

4. F.O.S
Mana-mana outlet pun pantang. Latest outlet di Jusco Bukit Tinggi Klang. Fav I and hubby. Lagi satu, senang mau carik big size for my beloved hubby :)

5. Kedai emas
Yang ini pantang ndak masuk jaklah. Pantang ndak beli tuh ndak dapatlah.. POkai my hubby kalau tiap-tiap kali masuk, tiap-tiap kali tuh jugak mau beli. Tapi, memang pantang, mesti mau masuk.. Beli? Pikir dululah... Kira-kira dulu aaaa.... Ingat baby dalam perut tu....

Tag untuk 5 orang berikutnye
1. Ninie minie
2. Nozie
3. Kak Elin
4. Jac
5. kak Ina (ya! Melana mari k!)

Silalah kawan2... layan tagg..

2 orang pot pet on "Tagged 2"

kak ina on December 25, 2008 at 3:39 PM said...

huwaaa..aweng saja je tag k ina..huhuh cukup malas nk jawab tag....ok la..nnt check it out kat blog k ina ok..

amisah said...

layan... jangan x layan kak ina... ngeh ngeh ngeh

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery