Wednesday, November 11, 2009

Uish!


Lama betul ndak jalan-jalan cari pasal...
sekalinya, pasal pulak datang cari. uish!
duit RM500 belum dapat, tapi telah di advance kan kemarin beli 3 tudung dengan 4 helai selendang. uish!

Belum lagi masuk cerita online shopping yang tumbuh macam cendawan kebelakangan ni. Semuanya di hujung jari… baju, tudung, kain pasang, baju baby, mainan baby, keperluan baby… kek… uish! Macam-macam ada lah…
Hampir-hampir terjebak sudah ni.
Ingat Amisah wei kata-kata opismate terchenta..

Once dah terjebak ketagih!

Ya.. ya.. ingat… setakat ni belum lagi terjebak.. tapi, macam hampir-hampir jak.. uish!
Kuatkan iman Amisah.. kuatkan iman….
Uish!

6 orang pot pet on "Uish!"

nozieyusof on November 11, 2009 at 11:13 AM said...

sindrom nie mmg tgh HOT skang

sy selalu terbuat ini time mengandung sbb hormon time tue lain mcm kot

skang dh kureng siket la, beli yg perlu sahaja

=D

mama glam on November 11, 2009 at 12:42 PM said...

kurang sikit eh? bukan berenti trus?
huarghhh! takutnyer nak terjebak mcm ni!

Jacqueline on November 12, 2009 at 4:34 AM said...

Control control...

mama glam on November 12, 2009 at 12:20 PM said...

x dpt control dah jacq!
sudah terjebak sikit2..
ihik ihik..
sikit?

Johana Johari on November 12, 2009 at 4:29 PM said...

hehehe nasib baik org2 yang saiz mcm mak ana ni susah nak sopping on9... takkan terjebak hehehe

mama glam on November 13, 2009 at 7:41 AM said...

saiz x penting mak ana... shawl pun ada jual tau (kunun nak racun la ni.. ihik ihik ihik)

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery