Monday, February 16, 2009

Mini Gathering di Rumah Siti Nor


Hah! Lama betol ndak jumpa minah Sarawak ni. Last sekali jumpa sebelum dia kahwin. Masa tu, sia dengan cik Suhai temankan dia pigi Jalan TAR cari kain untuk majlis kahwinnya. Ndak sangka cepat betul masa berlalu.. Tup tup, sekarang jumpa Siti Nor sudah bertiga, dengan baby girlnya, Siti Zulaikha. Sedap nama anak Nor!

Alhamdulillah, semua yang janji mau datang muncul jugak. Walaupun, sia dengan cik Suhai dan Puan Do tertipu dengan janji-janji manis Puan Esah dan Puan Icha yang janji mau sampai rumah Nor jam 2 petang. Kami punyalah semangat sampai rumah Nor jam 1.30 petang. Sekali diorang ni sampai jam 3.30-4.00 petang. Sabar jaklah. Ndak apa, sempat kami bertiga makan dulu Laksa Sarawak yang mak Nor masak. Sedap! Pertama kali makan laksa Sarawak. Lupa pulak mau amik gambar laksa tu. Sedap betul makan, sampai sia dengan Cik Suhai dengan Puan Do makan 4 mangkuk tiap seorang.. Hahahhahhaa.....

Oklah, cerita banyak ndak gunakan. Biarlah gambar-gambar di bawah ni menceritakan segala-galanya...

[caption id="attachment_1443" align="alignnone" width="180" caption="Comel kan baby Siti Zulaikha?"]Comel kan baby Siti Zulaikha?[/caption]

[caption id="attachment_1444" align="alignnone" width="180" caption="Ada gaya seorang ibu ndak? Ngeh ngeh ngeh..."]Ada gaya seorang ibu ndak? Ngeh ngeh ngeh...[/caption]

[caption id="attachment_1445" align="alignnone" width="180" caption="Cukup meyakinkan ndak minah ni dukung baby Nor? Hmmmm... I'm doubt :P"]P[/caption]

[caption id="attachment_1446" align="alignnone" width="288" caption="Icha dan anak-anaknya... Geram pipi baby Rayyan! "]Icha dan anak-anaknya... Geram pipi baby Rayyan! [/caption]

[caption id="attachment_1447" align="alignnone" width="320" caption="Itulah gambar ibu yang baru lepas habis pantang.. Yang lagi seorang tu, Esah, sedang layan anaknya, Haikal."]Itulah gambar ibu yang baru lepas habis pantang.. Yang lagi seorang tu, Esah, sedang layan anaknya, Haikal.[/caption]

[caption id="attachment_1448" align="alignnone" width="320" caption="Kami yang jadi pihak pemerhati duduk atas sofa.. hehhehehe... (P/s: abaikan keadaan badan sia yang nampak macam nangka bungkus tu! Esah saja la tu dengki ambik gambar angle yang ndak betul! Huh!)"]abaikan keadaan badan sia yang nampak macam nangka bungkus tu! Esah saja la tu dengki ambik gambar angle yang ndak betul! Huh!)[/caption]

Kesimpulannya, mini gathering kami kali ni best! Enjoy banget sampai kami yang sampai awal ni pun lepak sekali lama gilak, jam 5.30 petang baru semua orang balik. Itupun, sebab kawan hubby Nor sampai. Kalau ndak, mau lepak sampai dinner... Taubat Nor mau ajak datang lagi... Hehehhehe.. Terima kasih Nor atas makan-makan tu. Lain kali boleh jemput lagi :mrgreen:

6 orang pot pet on "Mini Gathering di Rumah Siti Nor"

mast said...

aku suke bau baby.. waaaa... bestnyeee

amisah said...

Ha ah, memang best bau baby... lenkali kita gather2 lagi... time czah kawen ker? :cool:

kak ina on February 17, 2009 at 5:42 AM said...

ni nor yg mana satu yer aweng??k ina dah tak ingat...hehhe...alamak aweng...nmpk gemuksss la..hehhe...naik sungguh badan mu itu..and naik segala2nya..hhehehehhe...

amisah said...

Nor budak umah sue tuh la kat melana dulu kak ina... dia ingat lagi kat kak ina tau!

p/s: tuh gambar salah angle tuh k ina... x bole kira!

doNGan on February 18, 2009 at 3:13 AM said...

ahahaha
k.ina...angle tuh wat aweng nampak gemok
ekceli xde la gemok pun si aweng nih
biase2 je...

amisah said...

ngeh ngeh ngeh...
sib baik ada saksi kejadian...
TQ dongan! ni buat aku tambah sayang kat ko ni! :lol:

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery