Wednesday, February 22, 2012

Pejabat baru... Tiada yang best pun ;(


Minggu lepas dengan awal minggu ni otak tidak terlalu terbeban dengan kerja… Sebabbbb, kami di pejabat sibuk dengan aktiviti pindah randah pejabat. Pindah dalam bangunan yang sama jak pun. Tapi, biasalah kan, kalau namanya pindah, dekat atau jauh, benda yang mahu dikemas sama jak. Jadi, remehnya sama jaklah kan…

Pindah pejabat baru ni tidak ada apa kelebihan pun… Lebih ndak best lagi ada… Sia sudah jauh dengan partner in crime (PIC) sia si Ana tu…. Sia duduk corner barat, dia duduk di corner timur… Huhuhuhu.. Memang leceh lah kalau mau stay back. Kalau kerja tidak menggunakan computer, macam buat manual calculation ka, memang sia angkut lah semua buku2 dan alat tulis ke tempat si Ana. Tempat sia bapakkkkk sunyi! Uwaaaa!!!!!! Buhsan ok!

Ni ada gambar latest pejabat baru sia:

Pandangan dari luar


Masuk dalam sikit, nampaklah ruangan kerja sia


Ni pulak pandangan daripada tempat duduk sia


Malas bangun, jenguk kepala sikit, nampak ruangan kerja jiran depan


Rajin sikit, bangun selak langsir, nampak ni.. huhuhuhuhu


Keluar dari partition, nampak ruang seluas alam ni.. Nun jauh di hujung sana ruang kerja PIC sia si Ana ;(


Selain daripada 2 orang jiran depan rumah, tu nunnnnn lagi 3 orang jiran yang paling dekat.. Jauh tuuuuuu... Memang jadi kera sumbang betul rasanya ;(


Ndak best kan? Macam duduk pedalaman pulak. Tiada hiburan langsung! Redha jaklah ;(

6 orang pot pet on "Pejabat baru... Tiada yang best pun ;("

::EIDA:: on February 22, 2012 at 2:38 PM said...

Bukak lagu kuat kuat! hhihihi

JieJ on February 22, 2012 at 3:31 PM said...

Mama Glam, di mana jugak ofis mu ni?heheh..macam sunyi jak..nah matai lah kalau kerja overtime..heheh..

putrainternet on February 23, 2012 at 11:29 AM said...

PIC1 mesti rindukan kitorang niekan... gossip2an... umpat2an... hahahahaha....

mama glam on February 23, 2012 at 5:14 PM said...

Dayah: bilik bos kecik & besar sebelah-sebelah tu jeeeee.... huhuhuhu

mama glam on February 23, 2012 at 5:15 PM said...

Jiej: Memang sunyi pun... tapi, wing office ku jak lah... corner yang lain2 suma ramai orang... huhuhuhu

mama glam on February 23, 2012 at 5:15 PM said...

hafis: memang!!!!!! i rindu gilak sama u all semua!!!!!! uwaaaa!!!!!!!!!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery