Monday, December 12, 2011

Dapat jugak aku kitchen scale idaman hati!



Hari tu kan, sia sudah beli bread maker. Ini semua sebab terpengaruh dengan Puan Mastur dengan Liza la ni... Sia beli hari tu rasanya macam dapatlah jugak murah. Jenama Kenwood sejibik macam gambar di bawah ni..


Tapi kan..... Sampai hari ini sia belum pernah guna pun... Hahhahaha....

Alasan? Sebab, sia tidak ada weighing.. Huhuhuhu.. Boleh terima tidak alasan tu? Kekkeke...

Sebenarnya, hari tu sia adalah riki-riki kitchen scale. Ada jual di Bagus.. Tapi, mak aih! Mahal betul.. Sudahlah jenama macam tidak pernah dengar (bagi orang yang bukan rajin ke dapur, memanglah ndak biasa dengar mengkali)... Lepas tu riki pulak di internet.. Pun harga lebih kurang jugaklah... Siap ada yang jenama Camry lagi kauuuu!!!

Lepas tu, pening ndak tau mau pilih yang mana satu. Cara terbaik, post di fb tanya pendapat kawan2...

Sekalinya, tanpa di sangka-sangka, kawan sia si Epa yang belajar di UK tu offer mau belikan yang di sana punya... Weeeewooooo!!! Bagai pucuk di cita ulam mendatang lahhh... Order lah dengan dia jak...

Dan hari Sabtu hari tu, dapatlah sudah kitchen scale nya...


Hah kau! Dapat jenama Salter lagi hokayyyyy!!! Dan yang paling penting jauh lebih murah daripada yang di Bagus tu... RM75 sahaja hokayyyy!!! Suka! Suka! Selim melim pulak tu. Hish! Terus rasa ndak sabar-sabar mau guna breadmaker tu.. Hehhehehe...

Ada 1 lagi sia mau cerita ni... Hari tu kan, hari Khamis lepas, sia pigi Langkawi dengan officemate sia.. Pigi tengok LIMA 2011... Lepas tu kan... Sampai sekarang sia sakit jiwa sebab sia tidak beli set pinggan di bawah ni....


Uwaaaaa!!!!! Ada siapa-siapa mau pigi Langkawi dan sudi belikan untuk sia tidak? Uwaaaaa!!!! Murah beb!!!!
Uwaaaaa lagi!!!!!!!!!!!!!!!!

2 orang pot pet on "Dapat jugak aku kitchen scale idaman hati!"

::EIDA:: on December 12, 2011 at 5:19 PM said...

Tak dapat beli? Makna nye MG kene pergi Langkawi again!! wehuuuuuuu~

mama glam on December 13, 2011 at 5:16 PM said...

Dayah: Nakkkkkkkkkkkkk! U nak sponsor eik??????????

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery