Thursday, April 11, 2013

Eeee! Busuknye!






Kami ni anak beranak memang suka kentut merata dalam rumah. Yang paling kuat kentut sudah tentulah ketua rumah aka en suami sia kannnn... Hahahahahhaha... I love u abang! Huhuhuhuhu...




Selalunya kan, bila en suami kentut, pastilah sia yang akan bising dan komplen "eeee!!! Busuklah bang!" Dan selalunya, masa tu lah anak kesayangan aka fotostat muka si ayah tu akan backing ayahnya kow kow "eh! Wangi lah mama ayah kentut!" Knowing anak sia yang memang anak manja si ayah, iyakan sajalahhhhh... Sebab, bila sia kentut, dia pun akan cakap benda yang sama kalau en suami sia komplen busuk! Akakakakakakakaaka...

Jadinya, bila dia kentut, haruslah kami laki bini cakap kentut dia wangi kannnnn... Bagi dia happy... Hahahahahha



Buatkan cerita, tadi sia lepak dengan anak2 sia depan tv temankan diorang tengok tv... Si aimee ni meniaraplah atas sofa sebelah sia. Tiba2.... Hidung sia ni terbau macam orang tercirit (kamurang boleh imagine kan???)

Si mama: euwwww!!! Busuknye! Aimee kentut eik?

Si aimee: (muka tersipu2 malu) ha ah la mama...

Si mama: busuklah! Uwekkk!!!!

Si aimee: (buat muka tak puas hati) hari tu kan mama cakap kentut aimee wangi...

Si mama: erk! Betul jugak tu sayang... Eh, wangilah anak mama ni kentut! (Sambil tahan napeh x tahan weyyyy busuk!)

Adeh! Tekono den! Aiyak!






- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan Melati Utama,Wangsa Maju,Malaysia

1 orang pot pet on "Eeee! Busuknye!"

Dewi Aja on May 19, 2017 at 10:48 PM said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery