Monday, September 12, 2011

I miss u so much 'Am I Glam Enough? :P'!


Uwaaaa!!!!! Rasa sungguh rindu sama kamu wahai blog ku sayang!!!!!

Macam-macam mau dimengarutkan... Tapi, sia belum dapat access ke desktop. En. Suami la ni... Janji utk dapatkan access internet ke desktop tu entah bilalah agaknya akan ditunaikan... Haih! Jadinya, sehingga sampai ke saat tersebut, sia akan bersiaran menggunakan phone sajalah... Takdak gambar, hanya ada perkataan semata sajalah... Bosan... Bosan....

Sehingga itu dululah... Lain kali sia tulis lagi... Daaaaaaa...

4 orang pot pet on "I miss u so much 'Am I Glam Enough? :P'!"

ily♥ on September 13, 2011 at 8:19 AM said...

kak misah, congrats for the new addition in the family. nti update pasal new baby pulak eh...nak tengokkkk... =P

mama glam on September 13, 2011 at 7:45 PM said...

Tq ily! Nanti dpt access ke desktop, akak update k!

Blog Irfan & Rayyan on September 20, 2011 at 4:00 PM said...

salam, aweng!! u r back! adedeh, lamanya nda dgr cerita mu nih.. hws ur baby?.. nnt jan lupa upload ok.. weh, awen ada 1 lg cara ni mo post entry bergambar dari henpon. ko pakai iphone 4 kan? nah ko pi cari sana di apps sana "blogger" apps. ada tu, ko downloadn n install. nnt pas install, ko try la amik gambar guna henphone mu pastu pilih utk share ka send ka (aku pun ndatau kalau iphone mcm mn) ko pilih la blogger.

ataupun, ko masuk blogger apps yg ko suda install tuh, pastu ko taipla apa2 ko mo membebel, pastu ko tekan icon kamera utk amik gambar atau icon pic utk select pic d henpon ko, pastu ko letak label post mu, pastu ko publish seja la.. boleh jg tu letak byk gambar. pas selet gambar, pastu select lagi, dan lagi dan lagi dan lagi..

aku skang pun guna tuh d henpon. boleh post entry on d dot dr henpon siap ada gambar lagi..

adede, pjg pula karangan i.. hahahaha.. neway, hepi to hear from u..

mama glam on November 23, 2011 at 7:44 AM said...

hi niza!

punya lama sudah ko comment baru aku reply... huhuhu...

ok ok, nanti aku cuba cara yg ko recommend ni. tq anyway dear!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery