Wednesday, March 17, 2010

selamat ulang tahun ke-3 abang!


besok adalah hari ke-8 sia menghadiri kursus induksi ni. Bermakna, sia telah berjaya mengharungi separuh daripada perjalanan kursus. Alhamdulillah.. Sia bersyukur keranb semuanya berjalan dengan jayanya. Dan buat masa ini, sia rasa sangat seronok, walaupun sangat2 memenatkan..

Aimee ok bole hidup tanpa mamanya. Alhamdulillah.. Ouh.. Mama rindu kat aimee.. Dan tidak dilupakan, Ayahnya juga.. Hehehe..

sebenarnya, kemarin merupakan ulang tahun perkahwinan kami yang ke-3. Kami berjauhan pada masa ini sebab hubby pun menghadiri induksi di pd.. Huhu.. Apa-apa pun, mama love you so much ayah! Thanks for everything that you had done for our family. Mama appreciate it so much, though mama always nag u. I love u so much abang!

5 orang pot pet on "selamat ulang tahun ke-3 abang!"

inah yg jeliter on March 18, 2010 at 7:59 AM said...

hepi anniversary yg ke 3 weng..aku doakan kamu urg berbahagia hingga ke akhir hayat...AMINNNNx44

MuzamiL on March 18, 2010 at 8:24 AM said...

happy aniversary syg.. Ayah pun syg mama, lebih dari hari pertama kita kahwin.. Bersama2 lah kita harungi induksi dgn jayanya.. Selepas ni kita pergi bercuti dan makan 'special'.. Hehe

mama glam on March 18, 2010 at 9:53 AM said...

inah yg jeliter: tq!

Ayah: ouchh!

Nina Rizwina on March 18, 2010 at 9:59 AM said...

hepi anniversary "aweng & mil"...dah 3 tahun ek...hehehe..kejap je masa berlalu..semoga korang sentiasa bahagia..:)

mama glam on March 18, 2010 at 3:19 PM said...

tq k ina!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery