Wednesday, December 16, 2009

Tolonglah bos..... ^_^


Petang tadi unit kami ada mesyuarat bulanan seperti biasa. Dan… baru hari ini sia tahu yang staf belum confirm macam sia ni ndak boleh simpan cuti untuk Golden Hand Shake.

Sekarang cuti ada baki 28 hari…..

Hujung tahun ni ambik lagi 6 hari…. Tinggal lagi 22 hari…

Tolak yang boleh di bawa ke tahun hadapan maksimum 15 hari.. tinggal lagi 7 hari…

Adui! Banyak tu cuti yang kenak burn kan!

Sekarang berkira-kira mau mohon untuk habiskan 7 hari tu… Paling busuk pun, burn kan dalam 3 hari ka…. Ndak lah sakit hati betul kan... Tapi, bos besar pulak dengan nada & muka sinis ada cakap “hak meluluskan di tangan saya”

Adui! Agak-agak dapat kah ya? Mintak-mintaklah Allah lembutkan hati bos besar dan immediate bos sia untuk meluluskan….. Eeeeeeeeeeee… Takuttttttttt!!!!!!!!!!

8 orang pot pet on "Tolonglah bos..... ^_^"

aishah zaharin on December 16, 2009 at 10:30 PM said...

Setau akak u have no prob at all 2 carry 4ward all leave to next yr.cuti max bley carry smp 3 tahun.like me,this yr cuti ada 60 days.

ninieZUERYANNIE on December 17, 2009 at 9:36 AM said...

aiyo.. byknye lagi.. bagila kat kite.. (dah tau x blh nak gak ckp camtu)

nozieyusof on December 17, 2009 at 10:53 AM said...

betul ke tak bley masuk?

sy call admin sy, dorang bgtau buleh simpan dlm golden hadn shake

=D

mama glam on December 17, 2009 at 12:11 PM said...

k. aishah: 60 hari. nape JKR profesional dia bagi max 15 days eik? ada x pekeliling related yang akak simpan?

ninie: bagi xleh, jual boleh (walaupun tahu xleh jual pun)... ehehhehe...

Nozie: Pagi ni akak call admin pun diorang kata ble simpan ke GCR. Dah bagitau bos dah.. Tapi, Nozie or admin Nozie ada simpan x pekeliling berkaitan?

aishah zaharin on December 17, 2009 at 1:53 PM said...

rasanya takde stated la dalam pekeliling. try refer PKPA bab c. (fuh.. hebat)

mama glam on December 17, 2009 at 2:30 PM said...

wow! cayalah k. aishah.. ni mesti dah khatam sebab nak amik PTK... huhuhuhu....

Jacqueline on December 17, 2009 at 7:16 PM said...

Dtg cuti kat sini!!

mama glam on December 23, 2009 at 11:11 AM said...

memang teringin sangat jacq!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery