Monday, December 28, 2009

Balas dendam!


Sangat2 sibuk minggu lepas.. Dengan kerja2 pejabat… exam yang alhamdulillah sudah selesai.. Harap2 ndak perlu repeat mana-mana paper.. Aminnn… Dengan jalan2 ke jalan tar… hik hik hik… Dengan ini, sia mengumumkan, sia ada 13 helai tudung baru.. tolak 1 yang telah diberikan kepada MIL… SO, ada 12 helai… huh! Memang balas dendam lepas geram lepas exam… 2 helai daripadanya, dibeli daripada siapa lagi kalau bukan budak riqa si penjual tudung….

Yang dua ni beli di luar...





Yang ni beli dengan budak riqa..



Yang dua helai di bawah ni baru beli, belum dapat lagi...





Cukup cerita tudung... Cerita weekend la plak..

Sepanjang 3 hari cuti, banyak diisi dengan majlis nikah, majlis kawin, majlis kawin lagi dan majlis kawin lagi.. penat gilak anak daraku itu.. Sampai pagi tadi, sia angkat daripada katil di rumah, naik kereta, baringkan dalam kereta , angkat keluar dari kereta, baringkan balik atas tilamnya di rumah MIL, pun dia ndak bangun2… Lena betul dia tidur…

Hari ni pulak.. memang ndak efisien… Pagi sudahlah sampai pejabat lambat.. Baru mau start buat audit, sekali ada fire drill la pulak.. Habis setengah hari… Jadinya, hari ini punya plan audit, akan di postpone ndak tau lagi bila… Rasanya, mau lah minggu ni akan ndak efisien, sebabbbbbb…..

Hari Khamis ni mau balik Tawau! Yeay! Hari rabu sudah start cuti sebab mau bawak Aimee pigi check up la, mau kemas barang lagi… hmmmm… ndak taulah berapa banyak luggage kali ni sebab ada minah kumari seorang tuh… mana dia punya stroller.. beg pam mama…. Hehehhe.. ndak boleh bayangkan.. tunggu hari rabu baru tau…

Mari kita lihat gambar minah kumari yang suka bergambar ni











Ni pulak, gambar kawin rakan sekerja, Shida pada 01 Nov 2009



Oklah,, sudah habis masa rehat, sambung kerja!

9 orang pot pet on "Balas dendam!"

iswatie "colours of life" on December 28, 2009 at 5:18 PM said...

cantik btul tudung merah no 2 tuh...

Nisa on December 29, 2009 at 8:29 AM said...

hiii..mmg seronok kan dapat beli tudung cantik2?? :) laki aku pun dah pening kepala tengok koleksi tudung bini dia.. hehehh

Ayu Fairuz on December 29, 2009 at 3:22 PM said...

hmm btl mmg cantik tudung2 itu..
knp aimee yg semakin cumel tu mama die pgl minah kumari haaaa.
hahahhaha

mama glam on December 29, 2009 at 3:27 PM said...

kak watie: cantik kan? i punya! hehehhehe....

Nisa: hahhahahha.. sama cam laki aku.. kui kui kui

mama glam on December 29, 2009 at 3:28 PM said...

hohohohoo... sebab cantik lah aku jadi gilerrrrr....

MIL aku yang gelar macam tuh sbb atuk dia ada belikan baju ala-ala minah kumari.. hahahhaa... jahat diorg gelar anak aku minah kumari kan? hish!

Anis on December 30, 2009 at 9:15 PM said...

anis nk salahkan aweng sbb kenalkan sugarscarf.. tudung dia byk yg cantik2 design nye.. anis dh order 3 helai, itupun lps tolak beberapa helai sbb over bajet.. huhuhu

mama glam on December 30, 2009 at 11:52 PM said...

huhuhu...
welcome to the club of sugarscarfing anis... heehhheee

Jacqueline on January 14, 2010 at 4:01 AM said...

I like Aimee's pictures here!! Comelnyeeee.. Nenen pipi.

mama glam on January 14, 2010 at 4:57 PM said...

Sihat kan Jacq? berkat nenen la tuh.. hhahahahha

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery