Tuesday, October 6, 2009

Jamuan Raya Ofis


Hari ini punyalah ndak efisiennya. Manakan tidak, ada jamuan di ofis ni. Mula jam 9 pagi sampai sepanjang hari. Jadinya, makan sepanjang harilah… Hahahhaha.. Siap ajak Puan Dongan makan lunch skali lagi.. Makanan punyalah banyak!!!!! Fuh! Macam-macam ada….

Sangat meriah ok jamuan ni! Semua orang berpakat-pakat masak. Ada lemang, lemang jagung, nasi beriyani, lontong, nasi impit, kuah kacang, sate daging, sate ayam, rendang daging, rendang ayam, roti jala, kuih-muih, biskut raya, dadih dan macam-macam lagilah…

Sia dengan berbesar hati meng’offer” masak rendang daging (nota: tuh jak pun yang sia tahu masak lauk-pauk raya ni.. kah kah kah). Nasib baiklah kawan-kawan sepejabat cakap rasanya ok. Hehehhe…. Bukan senang ooo mau memasak rendang bila ada anak kecik ni. Iyalah, baru kacau bumbu rendang tu, Aimee sudah merengek mau menetek. Barulah sia paham kenapa orang cakap kalau ada anak kecik ni banyak kerja boleh tertangguh. Nasib baik ada Hubby tolong kacaukan. TQ Ayah!

Cerita banyak-banyak pun ndak guna kan. bagus kita layan gambar…..

[caption id="attachment_2201" align="aligncenter" width="384" caption="Orang-orang kuat AJK menghias sebelum jamuan bermula"]Orang-orang kuat AJK menghias sebelum jamuan bermula[/caption]

[caption id="attachment_2202" align="aligncenter" width="359" caption="Susun-susun makanan"]Susun-susun makanan[/caption]

[caption id="attachment_2203" align="aligncenter" width="384" caption="Sebelum makan, bergambar beramai-ramai dulu"]Sebelum makan, bergambar beramai-ramai dulu[/caption]

[caption id="attachment_2211" align="aligncenter" width="352" caption="makan time"]makan time[/caption]

[caption id="attachment_2212" align="aligncenter" width="352" caption="makan time lagi"]makan time lagi[/caption]

[caption id="attachment_2206" align="aligncenter" width="352" caption="Inilah kami di Unit Kualiti, DOkumentasi & Khidmat Sokongan"]Inilah kami di Unit Kualiti, DOkumentasi & Khidmat Sokongan[/caption]

[caption id="attachment_2207" align="aligncenter" width="320" caption="Bunga-bungaan di unit kami"]Bunga-bungaan di unit kami[/caption]

And last but not least...

[caption id="attachment_2208" align="aligncenter" width="320" caption="Kami sebilik bersama dengan bos kesayangan kami.. ehehhee..."]Kami sebilik bersama dengan bos kesayangan kami.. ehehhee...[/caption]

2 orang pot pet on "Jamuan Raya Ofis"

The Blues on October 7, 2009 at 6:32 PM said...

aweng..ko keje mane skang nih?

amisah said...

adui hai... aku paling malas nak jawab soklan ni.. ko teka ar.. kalau betul, aku delete comment ko. kalau salah, aku biar jer... teka jangan x teka...

btw, asal ko nak tahu? ni mesti projek ko ada kait mengait dengan ofis aku kan?

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery