Thursday, August 13, 2009

Cukur Jambul & Akikah Aimee


Sekarang barulah sia tahu betapa sibuknya ibu yang sedang berpantang. Ni pun curi-curi masa memblog sebab Aimee sedang Zzzzzz.... Mintak nenek haji dengan atoknya tolong tengok-tengokkan kejap... Nanti dia bangun mau menyusu baru panggil mama.. Ehehehhe..

Hari ni saja mau update gambar kenduri cukur jambul & akikah baby Aimee yang diadakan pada 08 Ogos 2009 yang lalu. Terima kasih yang tidak terhingga kepada keluarga mertua sia yang menguruskan segalanya sehingga semuanya berjalan dengan sangat lancar. Terima kasih jugak kepada mamak dengan bapak sia yang tidak putus-putus menolong sia dengan hubby menguruskan baby Aimee... Dan tidak dilupakan kepada semua ahli keluarga dan kawan-kawan yang sudi datang memeriahkan majlis. Terima kasih semua!

Ni lah antara gambar-gambar sekitar kenduri... Layannnnn....

[caption id="attachment_2134" align="aligncenter" width="258" caption="kasi baby Aimee rehat sebelum majlis bermula"]kasi baby Aimee rehat sebelum majlis bermula[/caption]

[caption id="attachment_2137" align="aligncenter" width="285" caption="Tukar baju cantik! "]Tukar baju cantik! [/caption]

[caption id="attachment_2138" align="aligncenter" width="468" caption="Sessi bergambar dengan Auntie Na, Onyang, Nek Ma & Nenek Haji"]Sessi bergambar dengan Auntie Na, Onyang, Nek Ma & Nenek Haji[/caption]

[caption id="attachment_2142" align="aligncenter" width="468" caption="Marhaban sebelum majlis cukur jambul"]Marhaban sebelum majlis cukur jambul[/caption]

[caption id="attachment_2146" align="aligncenter" width="273" caption="Kerut-kerut dahi anak mama. Penat menunggu ya sayang?"]Kerut-kerut dahi anak mama. Penat menunggu ya sayang?[/caption]

[caption id="attachment_2147" align="aligncenter" width="388" caption="Ok.. ok.. tido dulu k..."]Ok.. ok.. tido dulu k...[/caption]

[caption id="attachment_2148" align="aligncenter" width="285" caption="Ala bucuk-bucuk anak mama!"]Ala bucuk-bucuk anak mama![/caption]

[caption id="attachment_2139" align="aligncenter" width="388" caption="Cukur Jambul"]Cukur Jambul[/caption]

[caption id="attachment_2140" align="aligncenter" width="345" caption="Baby Aimee sudah penat... Zzzzzz time..."]Baby Aimee sudah penat... Zzzzzz time...[/caption]

[caption id="attachment_2141" align="aligncenter" width="440" caption="Happy Mama & Ayah"]Happy Mama & Ayah[/caption]

[caption id="attachment_2149" align="aligncenter" width="413" caption="Shayang anak mama!"]Shayang anak mama![/caption]

14 orang pot pet on "Cukur Jambul & Akikah Aimee"

mast said...

part kerut kening tu sebijik muka ko weng.. hehe

amisah said...

hehehe.. dia memang suka buat kerut macam tu mas... ikot perangai mama dia la ni... anak mama....

Faez said...

alala...tomeyyy nyeeee........ ni ikot muka sape kak?? tak dpt la angle akak ke hubby ke.. kene tengok btol2 face to face kot... =)
btw. congrats mama & papa.........
sunuk nye tengok bb org.. tak saba nak tggu feb 2010 pulakk.... ; P

amisah said...

tq faez..

wah wah wah.. ada org dah preggy.. dah 3 bulan eik? congrates faez! jaga diri baik2 tau sepanjang preggy ni...

mamaQisya said...

ahh tolong laa.. sangat comel! nak geget.. nak geget.......

Naz said...

Lebatnya rambut

Ayu Fairuz on August 20, 2009 at 7:06 PM said...

cute la aimee!!! sori not able to make it on that saturday evening. semoga baby cepat besar n sihat selalu. n mama cepat sembuh..

amisah said...

ninie: comel mcm mama dia kan? ke mama dia lagi comel? toing! toing! :lol:

naz: trade mark dia tuh naz... rambut mama dia pun x selebat tuh... patutlah aku asik nak tekencing jek time ngandungkan dia...

ayu: thanks ayu.. xpe, byk masa lagi bole jumpa baby aimee.. insya Allah...

Ipin on August 22, 2009 at 8:49 PM said...

pehhh..lebat rambut tu.ikut ko la tu aweng !

amisah said...

Macam ko tau je rambut aku lebat ke idak... Tapi, lebat kan rambut baby aku? Hehehehe... Tuh ikut ayah dia la pin..

Nek Na on August 25, 2009 at 11:53 PM said...

Lamanya tak masuk internet! Huhuhu blog pun tak update. Anyway...tomey sangat cucu Nek Na nie...huhuhu buat Nek Na rasa tak sabar nak ada anak sendiri...tapi takpe buat masa ni manjakan dulu yang mana ada....

amisah said...

tuh lah.. lama tul nek na menyepi...
xpe nek na... insya Allah.. mesti ada hikmahnya kan... kita sama-sama doa eik...

Sue Elin said...

Amisah!Comeynye bb Aimee..kak elin tak tgk lg Aimee tp harap bb dan mamanya sihat..Banyak sangat perkara yang berlaku lately tp insyaallah kak elin nk make time n tgk Amisah and bb!Take care!

amisah said...

hehehhe.. xpe kak elin... xdek ape yg nk di rush kan... insya Allah byk masa lagi.. tahu sgt memang kak elin sgt bz... u take care jugak k!

Berapa hb?

Tik tok tik tok....

Page merujuk ke blog si mama glam

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Kawan2ku

 

Am I Glam Enough? :P Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | Sponsored by Blogger Template Gallery